Nem voltak kíváncsiak az amerikaiak a fürdőruhamentes szépségversenyre

Nem voltak kíváncsiak az amerikaiak a fürdőruhamentes szépségversenyre

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu/MTI

A Miss America egymillió nézőt veszített, mert nem vonultatott fel bikinis lányokat.

Tavalyhoz képest csaknem egymillióval kevesebben nézték a vasárnap esti Miss America szépségversenyt. Az ABC televízó közvetítette az eseményt, ezt összesen 4,34 millió ember követte – ez 19 százalékos visszaesést jelent a tavalyi, 5,35 milliós nézettség után.

Az idei szépségverseny valamiben eltért a megszokottól: a Miss America 98 éves történetében most először nem vonultak fel fürdőruhában a versenyzők. A szervezők még júniusban jelentették be, hogy az eddigi fürdőruhás kört a jövőben egy beszélgetés váltja fel a zsűritagok és a versenyzők között, és bikini helyett a versenyzők olyan ruhát vehetnek fel, ami a legjobban kifejezi személyiségüket.

Nem vagyunk többé szépségverseny. Hazánkban kulturális forradalom zajlik, amelynek során a nők bátorságra leltek ahhoz, hogy felálljanak, és több területen hallassák a hangjukat

– nyilatkozta korábban Gretchen Carlson, a verseny kuratóriumának vezetője. Szerinte így a szépségverseny résztvevőit a jövőben nem csak kinézetük alapján fogják megítélni.

Hozzászólások