Elárulták, hogy miért került kórházba Fülöp herceg

Elárulták, hogy miért került kórházba Fülöp herceg

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A herceg reagál a fertőzésére kapott kezelésre, jól érzi magát, de még néhány napig kórházban marad.

Fertőzéses megbetegedés miatt szorul kórházi kezelésre Fülöp edinburghi herceg, II. Erzsébet királynő férje – közölte kedden a Buckingham-palota. A herceg reagál a kezelésre és jól érzi magát, de várhatóan néhány napig még kórházban marad.

Az uralkodói házaspár legfiatalabb gyermeke, az 56 esztendős Eduárd herceg kedden, nem sokkal a Buckingham-palota közleménye előtt a Sky News brit hírtelevíziónak nyilatkozva szintén elmondta, hogy édesapja az egyheti kezelés után már sokkal jobban érzi magát, és alig várja, hogy hazatérhessen.

A 100. évében járó Fülöp herceg múlt kedden feküdt be egy londoni kórházba. A hivatalos közlemény akkor nem részletezte, hogy a hercegnek milyen panaszai vannak, csak annyit közölt, hogy Fülöp nem érezte jól magát, és orvosának tanácsára vonult néhány napra kórházba.

A kórházi kezelés azonban már egy hete tart, a Buckingham-palota így kénytelen volt reagálni az egyre több találgatásra. Azt, hogy pontosan milyen fertőzésről van szó, viszont még így sem árulták el. Udvari illetékesek minden esetre már a múlt héten hangsúlyozták, hogy Fülöp herceget nem koronavírus-fertőzés miatt kellett kórházba vinni. A herceget még januárban be is oltották a koronavírus ellen.

Károly herceg meglátogatta kórházban ápolt édesapját

Károly herceg, brit trónörökös szombaton meglátogatta kórházban ápolt édesapját, Fülöp herceget. A koronavírus-járvány miatt hozott brit szabályok értelmében csak különleges esetekben engedhetnek be látogatókat az egészségügyi intézményekbe.

Hozzászólások