Egyre inkább eldurvul Meghanék interjújának a felvezetése

Egyre inkább eldurvul Meghanék interjújának a felvezetése

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újabb részlet jelent meg az interjúból, miközben a palota a Sussex hercegnéje elleni vádakat vizsgálja.

A CBS által nyilvánosságra hozott legújabb ízelítőből ítélve a Buckingham-palota joggal aggódik Meghan Markle és Harry herceg Oprah Winfrey-nek adott interjúja miatt. A legújabb klipben ugyanis Sussex hercegnéje meglehetősen ellenséges hangnemet üt meg. Oprah Winfrey kérdésére, hogy a palota vajon mit gondol majd arról, hogy most elmondja, szerinte mi volt az igazság, Meghan Markle konkrétan támadást intézett a királyi család ellen: „Nem tudom, hogyan várhatják el, hogy ennyi idő után csendben maradunk, amikor A Cég aktív szerepet játszik abban, hogy hamisságokat terjesszen rólunk” – mondta, hozzátéve, hogy már így is sok mindent elvesztettek. Vagyis mintha arra utalna, hogy már nincs veszíteni valójuk.

Mindeközben a Buckingham-palotában is zajlik a munka, vizsgálatot indítottak ugyanis a személyzet két volt tagjának a vádjai miatt, miután a Times című lap cikke azt állította, hogy Meghan Markle elüldözött két asszisztenst, a Kensington-palota személyzetét pedig többször megalázta. Az esetek még 2018-ban történtek, amikor Sussex hercege és hercegnéje a Kensington-palotában lakott.

A Markle-höz közel álló források szerint a bullying vádak megjelenését az Oprah-interjúhoz időzítette a palota. A hercegné szóvivője pedig egy korábbi nyilakozatban azt mondta, Meghan Markle-t elszomorítják a karaktere ellen indított támadások, különösen, hogy ő maga is volt bullying áldozata.

Meghanék mintegy kétórás interjúját vasárnap sugározza a CBS.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások