Ellopták Dariust, a világ legnagyobb nyulát

Ellopták Dariust, a világ legnagyobb nyulát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hatalmas nyúl eltűnésével már a rendőrség is foglalkozik.

Eltűnt Darius, aki 2010-ben Guinness-rekordot döntött, ő lett ugyanis a világ legnagyobb nyula. A 129 centiméteres nyulat worcestershire-i otthonából lopták el szombat éjjel – írja a Guardian.

A nyúl gazdája, Annette Edwards 1000 fontot ajánlott fel annak, aki visszajuttatja hozzá az állatot. Twitter-bejegyzésében kérte a tolvajokat, hogy hozzák vissza Dariust, már csak azért is, mert túl van azon a koron, amikor még képes lenne szaporodni.

Edwards négy évvel ezelőtt szintén egy sajnálatos eset miatt szerepelt a hírekben: akkor Darius egyik fia, a tíz hónapos és makkegészséges Simon pusztult el egy transzatlanti repülőút során. Simon akkor csaknem egy méter volt, és minden esélye megvolt arra, hogy apját lekörözve egyszer a világ legnagyobb nyula legyen.

A West Mercia rendőrség azt kérte, ha bárki bármilyen információval rendelkezik a nyúl hollétéről, vagy arról, hogyan történt az eset, az jelentkezzen náluk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások