Ezekbe az éttermekbe nyugodtan lehet kutyát vinni

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Budapesten a Mazel Tov éttermet, vidéken az ürömi Hütte éttermet választották étterem kategóriában az év kutyabarát helyének egy internetes szavazáson. Az év kutyabarát embere elismerést Sándor Zoltán Attila, a Kőbányai Széchenyi István Általános Iskola igazgatója kapta.

Hagyományteremtő céllal indította a kutyabarát.hu az év kutyabarát helye pályázatot. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy egyre több gazdi szeretné kutyájával együtt igénybe venni a vendéglátóhelyek szolgáltatásait.

A pályázaton 8 kategóriában 63 nevezés érkezett, az leadott szavazatok száma körülbelül 8000 volt – közölték pénteken a kutyabarát.hu-tól.

A győztesek minden reklámfelületükön hirdethetik a díjat, az év kutyabarát helye logót.

Kávézó kategóriában Budapesten a California Coffee Teréz körút, vidéken a mosonmagyaróvári Várkert Kávézó kapta a legtöbb szavazatot.

A romkocsmák közül a Raqpart Budapest, panzió kategóriában a délegyházi Tavirózsa Kemping kapta az elismerést. Szálloda kategóriában az internetes szavazók a nemesnépi Abbázia Country Club Hotelt választották az év kutyabarát helyének, munkahely kategóriában a Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola kapta az elismerést.