A Szürke ötven árnyalata palackozva

A Szürke ötven árnyalata palackozva

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A sikerkönyv filmváltozata immáron debütál a mozikban. Mi mással is koccinthatnánk rá Valentin napon, mint két testhez álló borral: Red Satin, White Silk. Jó, még egy-két falat süti is jöhet hozzá.

  

„A bornak fontos szerepe van a Szürke ötven árnyalatában. Mindig szenvedélyesen rajongtam a borokért, remélem töltenek maguknak egy pohárral miközben elmerülnek Anastasia és Christian szenvedélyes románcában.” Az ajánló nem más, mint a bestseller szerzője, E.L. James, aki maga is részt vett a  kaliforniai Fifty Shades of Wine prémium válogatás készítésében. A Red Satin (Vörös Szatén) 2011 petit sirah és syrah házasítás, a  White Silk (Fehér Selyem) 2012 pedig tramini és sauvignon blanc. Egy-egy palack 14,99 dollárt kóstál, de a Valentin napra selyemmel bélelt, fekete díszdobozba bújtatott párosért a háromszorosát is elkérik. S hogy milyenek a borok? A szakértők szerint tökéletes kombinációjú, egyszerre pajkos és kedves borok .

©

Aki pedig igazán stílusos akar lenni, az a könyvhöz, filmhez, borhoz a new yorki Prohibition Bakery (nomen est omen: Megelőzés pékség-cukrászda) boros mini cupcake kollekcióját passzítja, amit szintén a Szürke szenvedélyes párosa ihletett.

Nagyon úgy tűnik, hogy a bor és süti válogatás mostanság a menő partik elengedhetetlen kelléke lesz a tengerentúlon.