szerző:
hvg.hu

Ha frissítő zápor hullna Óbudára, a szerkesztőség egy emberként szaladna a déli teraszra, mely fekvésénél fogva mostanában kb. 50 fokos. Egy szerencsés megyeszékhelynek megadatott egy kis enyhülés a csütörtöki forróságban.

A frissítő záport Miskolcról jelezték az Időkép észlelői. 

A jelenség oka, hogy a Bükk felett kialakult egy cella, amely célba vette Miskolcot, és esőt szállított a város egyes részeire. Jelenleg a borsodi megyeszékhely az egyetlen város, ahol pár fokot csökkent a hőmérséklet, de így is 30 fok feletti értékeket mutatnak a hőmérők - írták.

A képek ezúttal nem kínálnak extrém látványosságot, de jól esik őket nézni.

©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!