Shane Tusup: Katinka megcsalt, ezért váltunk szét

Shane Tusup: Katinka megcsalt, ezért váltunk szét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az úszó csütörtök délutáni Facebook-posztjában jelezte: mivel nem tudták megoldani személyes problémáikat, külön utakon folytatják.

Fiókja azonban nem sokkal később eltűnt a közösségi oldalról, ebből pedig akár arra is lehetett volna következtetni, hogy a háromszoros olimpiai bajnok oldalát esetleg feltörték, a hírt pedig nem ő posztolta, de nem így van: az abban foglaltakat csütörtök este Shane Tusup is megerősítette.

Ő a Facebookra és az Instagramra feltöltött közleményében azt írta:

A hír igaz, Katinka és én nem folytatjuk tovább együtt sem a magánéletben, sem szakmailag, "személyes okok" miatt. De megérdemlitek az igazságot, ezek a "személyes okok" azt takarják, hogy megcsalt. Bevallotta nekem, hogy lerombolta a házasságunk szentségét, hogy kilépett a házasságunkból, hogy lefeküdt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Azt is írta Tusup, hogy derült égből villámcsapásként érte novemberben a házasságunk megromlása, a békülésre való valamennyi kísérletét pedig - állítja - Hosszú folyamatosan szabotálta. "Elhitette velem, hogy én, a karakterem a problémáink oka."

Hosszú a szavai szerint végül húsvét hétvégén vallotta be a dolgot, ő azonban - mivel hisz a házasságban, tiszteli annak intézményét - megígérte, hogy megpróbál megbocsátani neki. Erőfeszítései azonban - magyarázta - egyoldalúak voltak. "És újra, másodszor is megcsalt Dudással. Onnan már nem volt visszaút."

Közleményét azzal zárta Tusup, hogy visszatekintve az együtt töltött tíz évükre már azt is megkérdőjelezi, Hosszú elkötelezettsége vele szemben valódi volt-e. Szerinte a kapcsolatuk hazugságon alapult, az úszó mindvégig manipulálta és megvezette. "Őszintén hiszem, hogy sosem engem szeretett, csak az odaadásomat szerette maga iránt" - írta.

Hozzászólások