Tarlós belehúzott a kampányba: mindenhol mozgósít, ahol lehet

Tarlós belehúzott a kampányba: mindenhol mozgósít, ahol lehet

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Több platformon is elkezdtek záporozni a mozgósító üzenetek.

Facebook-videóval, telefonon és SMS-ben is próbál mozgósítani Tarlós István budapesti főpolgármester a vasárnapi szavazásra.

A Facebookon megjelent videóban Tarlós arról értekezik, hogy vasárnap a választók arról döntenek, hogy kiszámítható úton haladjon-e a tovább a város, vagy "eluralkodjék a tétova bizonytalanság", ezért arra kéri a választókat, hogy támogassák a szavazatával.

Olvasóink beszámolója szerint ugyanilyen értelmű telefonhívásokat is kaptak egy számról, amelyekben Tarlós István hangja szólal meg, és egy hasonló szöveget mond el.

Emellett SMS-t is kapott több olvasónk, ebben szintén a Tarlósra szavazásra buzdítanak. A telefonszám évek óta ugyanaz, a Fidesz már többször is erről buzdította szavazásra vélt szimpatizánsait.

©
A Facebook-videó, a telefonhívások és SMS-ek azután kezdtek záporozni, hogy a kormányközeli Nézőpont Intézetnek egy rendezvényen csütörtökön ismertetett kutatása szerint Tarlós István és Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt között mindössze 5 százalékpontnyi a különbség, holott korábban ugyanez a kutatóintézet 18 százalékos Tarlós-előnyt mért. A rendezvényen az is elhangzott, hogy Karácsony most aktívabbnak tűnik, Tarlósnak és a Fidesznek mozgósítania kell.
Hozzászólások