Kiderült, kik a legértékesebb magyar celebek

Kiderült, kik a legértékesebb magyar celebek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Forbes összeállította a legértékesebb magyar celebek listáját.

Sebestyén Balázs a legértékesebb celeb Magyarországon – írja a Forbes üzleti magazin alapján a Blikk. Az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője, Sebestyén Balázs a tavalyi győztes Ördög Nórát taszította le a trónról, a TV2 műsorvezetője idén a második lett.

Az indoklás szerint Balázs egyszerre az RTL Klub és Rádió 1 meghatározó arca, és műsorgyártóként is megkerülhetetlen. A rangsort a Forbes a pénztermelő-képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás összevetésével állította össze, munkájukat médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

A bronzérmes a saját online portált üzemeltető D. Tóth Kriszta lett, őt Majka követi. A rapper-műsorvezető tavalyhoz képest két helyet veszített. A két alkalommal is a lista elején végző Alföldi Róbert az ötödik lett.

A hatodik Liptai Claudia színésznő, műsorvezető lett, a hetedik Till Attila műsorvezető, a nyolcadik Kiss Ádám humorista, míg az egymilliárdot érő Facebook-oldalával Kasza Tibor a kilencedik. A tizedik helyezett a listán Hajós András műsorvezető.

Míg Palvin Barbi tavaly a Forbes legnépszerűbb közösségimédia-sztárjai között „győzött” 6,5 millió Instagram-követőjével, a legértékesebb sztárok között csak a 11. helyet szerezte meg.

A listára a tavalyihoz képest új nevek is felkerültek, helyet kapott a legértékesebbek között az X-Faktor új mentora, Radics Gigi, a színész Szabó Győző és Nagy Ervin, és a modell Mihalik Enikő is. Először szerepel önmagában Sarka Kata is, aki egy hellyel megelőzte férjét, Hajdú Pétert.

Hozzászólások