Csak néhány évet kell várni A szürke ötven árnyalatának folytatásaira

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A stúdió közlése szerint három éven belül már jönnek is a folytatások.

Három éven belül érkeznek a mozikba az E. L. James által jegyzett Ötven árnyalat-trilógia folytatásai - jelentette be a Universal Pictures stúdió a Las Vegas-i CinemaConon, a filmforgalmazók és mozitulajdonosok éves nagyszabású összejövetelén.

A stúdió közlése szerint A sötét ötven árnyalata 2017. február 10-én, A szabadság ötven árnyalata 2018. február 9-én kerül a mozikba.

A bestsellertrilógia első részének, A szürke ötven árnyalatának filmváltozata hatalmas sikert aratott: a produkció világszerte 568 millió dolláros jegybevételre tett szert Valentin-napi bemutatása óta.

A dúsgazdag vállalkozót alakító Jamie Dornan és a szeretőjét játszó Dakota Johnson továbbviszi szerepét a folytatásokban. 

Sam Taylor-Johnson, A szürke ötven árnyalata rendezője azonban nem vállalta a folytatások leforgatását. A sötét ötven árnyalatának forgatókönyvét E.L. James férje fogja írni.

A Las Vegas-i CinemaConon Vin Diesel is színpadra lépett, bejelentve, hogy a Halálos iramban 8. része 2017. április 14-én érkezik a mozikba.