"Nem hiszem el, 20 éves vagyok!" – kisebb sokkot kapott a Rengeteg színésze, mikor kiderült, hogy megnyerte az Ezüst Medvét

"Nem hiszem el, 20 éves vagyok!" – kisebb sokkot kapott a Rengeteg színésze, mikor kiderült, hogy megnyerte az Ezüst Medvét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kizlinger Lillával a Rengeteg – Mindenhol látlak című film rendezője, Fliegauf Bence osztotta meg a jó hírt. A telefonos felvétel most megnézhető a Berlinale Instagram-oldalán.

Közzétette a Berlinale az Instagram-oldalán azt a felvételt, amelyben a Rengeteg – Mindenhol látlak című film egyik szereplője, Kizlinger Lilla reagál arra, hogy alakításáért neki ítélték a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst Medvét. A fiatal színészt a rendező, Fliegauf Bence hívta fel azzal, "hogy van a legjobb színész díja, meg a legjobb supporting role, a legjobb mellékszereplő díja, és ezt most kaptad meg, most hívott a fesztiváligazgató". 

Kizlinger alig akart hinni a fülének, sűrű "úristenezések közepette" fogadta a jó hírt: "Jézusom, jézusom, Bence! Ezt nem hiszem el, 20 éves vagyok b*meg, 20 éves vagyok!". Majd ezután, még kicsit lehiggadva még megjegyezte, hogy nagyon furcsa érzés díjazottnak lenni, mert ez az első mozifilm, amelyben színészként szerepel. Az anyja halála miatt az apját hibáztató tinit alakító színész jelenleg filmrendező szakos hallgató a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Mint megírtuk, magyar díjeső volt az idei, 71. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, mert Fliegauf Bence alkotásán kívül Nagy Dénes  is Ezüst Medvét kapott első mozifilmjének, a Természetes fénynek a rendezéséért.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások