szerző:
travelline.hu

Bár Magyarország nem túlságosan nagy ország, azért a távolabbi...

Bár Magyarország nem túlságosan nagy ország, azért a távolabbi városokban lakó utazóknak nagyon is komoly problémát jelenthet, ha repülőgépük a hajnali órákban indul. Az utasok eddig választhattak a nem túl kedvező lehetőségek közül, vagy utazással töltik az előző éjszakát,  aztán a reptéren kókadoznak indulásig vagy szállást keresnek valahol Budapesten, ez esetben azonban ismét megmaradt a repülőtér megközelítésének problémája. A tökéletes megoldás természetesen egy olyan szálloda, amely a lehető legközelebb van a reptérhez, de mégis képes megfelelő pihenést biztosítani és amely kifejezetten a légi utasok minőségi kiszolgálását tartja szem előtt.

Július 28. óta nem kell már sem éjjel utaznunk, sem azon aggódnunk, elérjük-e gépünket, bármilyen messze is lakunk Ferihegytől, mivel megnyílt az Airport-Hotel Budapest. A Ferihegyi Reptér mindkét termináljától, valamint az M0 autópálya vecsési leágazójától két és fél kilométerre található szállodában azonban nem csak egyszerű alvásra van lehetőség, a szolgáltatások köre ennél jóval szélesebb. Ha a reptéri várakozás, vagy egy járatkiesés miatt kell a terminálon unatkozni, akkor is érdemes inkább a reptérhotel 150 négyzetméteres wellness centrumában fürdőzni. A szauna, a finesz-terem és a jakuzzi bármelyikében elfelejthetjük az utazás viszontagságait. Éjszakai landolás után sem kell szálláslehetőség miatt a fővárosba taxiznunk, az ízlésesen berendezett, jól felszerelt 112 hotelszoba valamelyikében álomra hajthatjuk a fejünket. A legközelebbi éjjel-nappali közért vagy a benzinkúti gyors étkezés helyett az Airport-Hotel Budapest non-stop éttermében kiadós vacsorával csillapíthatjuk az éhségünket. Az étteremben egyaránt lehetőség van gyors üzleti ebédek, elegáns vacsorák és csoportok étkeztetésének lebonyolítására is, a gasztronómiai élményről pedig a nemzetközileg elismert chef gondoskodik. 

További pozitívum, hogy a modern szálloda akadálymentes kialakítása a mozgáskorlátozottak számára is lehetővé teszi a szolgáltatások teljes körű használatát. Az Airport Hotel alsó szintjén a természetes fényviszonyokat kihasználva megtervezett, a legmodernebb technikával felszerelt, légkondicionált 150 fős konferenciaterem található, amely további négy kisebb teremre szeparálható. A tengerentúlról érkező csoportok itt a legnagyobb kényelemben megvárhatják a sétahajókázásra vagy a városnézésre igyekvő utastársaikat. Tárgyalások lebonyolításhoz további 50 fős tárgyaló termekben van lehetőség. Mindezt zajmentes környezetben tehetik meg, hiszen a repülőgépek nem a szálloda irányában repülnek.

A szállás és pihenés mellett az Airport-Hotel egy másik fontos területen is javítja a Ferihegyre igyekvők kiszolgálását. A budapesti reptérre kijutni ugyanis nem egyszerű mutatvány: nyakunkba akaszthatjuk a bőröndöket és nekivághatunk tömegközlekedéssel az útnak, vagy kérhetünk transzfer-segítséget egy kedves ismerőstől. Saját gépkocsival is kiautókázhatunk Ferihegyre, azonban távollétünk alatt igen borsos reptéri parkolódíjat kell kifizetni és egész úton aggódhatunk, hogy milyen állapotban találjuk az autónkat. De miért kerülne többe a parkolás, mint a repülőjegy? Az Airport-Hotel Budapest ezt sem bízta a véletlenre. A Ferihegyi „fapados” Parkolóban kedvező áron tudhatjuk tökéletes biztonságban az autónkat, hiszen az aszfaltozott területen kamerás térfigyelő rendszer mellett folyamatos felügyelet gondoskodik az őrzésről. A foglalásokat interneten bárki előre megteheti, de az sem marad le semmiről, aki az éjszaka közepén érkezik, hiszen a szálloda 40 férőhelyes garázsában, valamint a csaknem 500 férőhelyes felszíni parkoló bármelyikében találni helyet. A díjak tartalmazzák a reptéri transzfer árát is, így a terminálhoz vezető utat sem kell a csomagokkal, gyalogszerrel megtenni. A hotel munkatársai akár kora hajnalban vagy késő este is megoldják a fuvarozást, kiegészítő szolgáltatásként pedig autómosást és autókozmetikát is vállalnak.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
travelline.hu Plázs

Aludjunk a reptéren!

Az oldal egyben arról is tájékoztat, melyek azok a repülőterek, ahol ebből a...

Karácsony a Facebookon is támogatja az ellenzéki győri jelöltet

Karácsony a Facebookon is támogatja az ellenzéki győri jelöltet

Fotó: így vacsoráztak együtt a Jóbarátok az utolsó rész forgatása előtt

Fotó: így vacsoráztak együtt a Jóbarátok az utolsó rész forgatása előtt

Hárman raboltak ki egy kínai nőt

Hárman raboltak ki egy kínai nőt

Újabb koronavírusos fertőzés az USA-ban

Újabb koronavírusos fertőzés az USA-ban

Nem mindenkinek elég csak egy kormány és egy monitor szimulátorozni – videó

Nem mindenkinek elég csak egy kormány és egy monitor szimulátorozni – videó

Megölte apját egy tizenöt éves fiú Orgoványban

Megölte apját egy tizenöt éves fiú Orgoványban