szerző:
travelline.hu

Az ételekre fordított költségek átlagosan 8,5 százalékkal nőttek a...

Az ételekre fordított költségek átlagosan 8,5 százalékkal nőttek a világ légitársaságainál. Ez a legnagyobb emelkedés az üzemanyagköltségek mellett. Ezzel párhuzamosan a többi költséget - dolgozói bérek, karbantartás, reklám - átlagosan 22 százalékkal csökkentették. Sok társaság belföldi és nemzetközi járatain egyaránt neves séfeket alkalmaz, hogy kialakítsák a menüsorok ételeit, és a nevüket adják hozzá. A United Airlines Charlie Trottert, a Delta Michelle Bernsteint Miami-ból, míg a Singapore Airlines többek között Gordon Ramsay-t is szerződtette.

A légitársaságok újításairól, a repülő luxuskonyhákról itt olvashat bővebben, kattintson!

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Az ügyvédi kamara közleményben utasítja vissza Orbánék vádjait

Az ügyvédi kamara közleményben utasítja vissza Orbánék vádjait

Hogyan kapta a nevét a Monty Python? Eric Idle így emlékszik

Hogyan kapta a nevét a Monty Python? Eric Idle így emlékszik

Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat

Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat

28 milliós elektromos Audira cserélte benzines Mercedesét Áder

28 milliós elektromos Audira cserélte benzines Mercedesét Áder

Bemutatták az amerikai űrhaderő egyenruháját, a fél internet ezen nevet

Bemutatták az amerikai űrhaderő egyenruháját, a fél internet ezen nevet

Kiszivárgott, milyenek lehetnek a Magyarországra is érkező Samsung Galaxy S20 telefonok

Kiszivárgott, milyenek lehetnek a Magyarországra is érkező Samsung Galaxy S20 telefonok