szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A brit egészségturisták 25 százaléka a plasztikai sebészeti magánrendelők szolgáltatásaiért is előszeretettel utazik.

A brit egészségturisták 25 százaléka a plasztikai sebészeti magánrendelők szolgáltatásaiért is előszeretettel utazik. Ciprus népszerű egészségturisztikai úti cél, ahol olcsóbbak a fogászati és plasztikai sebészeti beavatkozások, és lehetőség van összekötni a hasznost a kellemessel: a kezelések után tenni egy sétát Nicosia városában, vagy egy egész hetet pihenni Ciprus tengerpartján. Bár a hivatalos statisztikák az idei főszezon mérlegéhez még nem állnak rendelkezésre, a becslések szerint eddig legalább 150 ezer brit turista kerekedett fel, hogy külföldön vegyen igénybe olcsóbb egészségügyi kezeléseket. Kétszer annyian, mint 2007-ben, amikor is 77 ezer brit utazott más országba e célból.

Az egészségturisták 40%-a az olcsóbb fogászati kezelések miatt utazik, de nemcsak Ciprusra, hanem Lengyelországra és Magyarországra is. Ezért ajánlja most a Malév is a 15 uniós városból Budapestre utazóknak (Stockholm, Göteborg, Helsinki, Koppenhága, London, Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg, Milánó, Róma, Velence, Párizs, Brüsszel, Amszterdam) az egyéjszakás, ingyenes fogászati kezelésre szóló csomagját 149 eurós áron. Az összegben benne van az oda-vissza útra szóló repülőjegy (minden egyéb adóval és illetékkel együtt), egy éjszaka egy fővárosi szállodában, valamint egy ingyenes fogászati kezelés, ahol angol és német nyelven is beszélő fogorvosok foglalkoznak a vendégekkel. A kezelés során többek között panoráma ultrahang, ultrahangos fogkő-eltávolítás, polírozás, fogászati kezelések tervezése és tanácsadás és szerepel.

TTG

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kitilthatják az olasz zászlót és himnuszt az olimpiáról

Kitilthatják az olasz zászlót és himnuszt az olimpiáról

Két nap alatt csaknem egymillió embert oltottak be az Egyesült Királyságban

Két nap alatt csaknem egymillió embert oltottak be az Egyesült Királyságban

„Én dolgozom. Ameddig lehet és valaki fel nem jelent”

„Én dolgozom. Ameddig lehet és valaki fel nem jelent”