szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Az Air France-KLM és a Lufthansa is visszautasítja a Ryanair ír fapados...

Az Air France-KLM és a Lufthansa is visszautasítja a Ryanair ír fapados légitársaság vádjait, miszerint - közösen a Swiss légitársasággal - egyezségben határozták el üzemanyag-feláruk kiszabását még a múlt hónap végén. A Ryanair bejelentette, hogy az EU bizottságánál emelt panaszt a nevezett légitársaságok ellen.

Ezek 5 euróval fejelték meg a korábbi üzemanyag-felárat, amely már így átlagosan 70 euró körül van. A Ryanair szerint a nagy légitársaságok szabályosan becsapják az utasokat a felár alkalmazásával, ez rendre nem igazodik az üzemanyag, pontosabban a nyersolaj árának piaci drágulásához.

A közelmúltban már marasztaltak el légitársaságokat árkartellezés miatt: augusztusban az egyik legnagyobb büntetést rótták ki ilyen ügyben a British Airways társaságra, 550 millió euróst. Az áregyezségben a Virgin és a Korean Air társaságokkal szövetkezett.

(MTI)


Airbus botrány

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Villanyautókra váltanak a Bayern München focistái

Villanyautókra váltanak a Bayern München focistái

Háromezer önkéntesnek adnak be egy új orosz vakcinát, 16 napra elzárják őket

Háromezer önkéntesnek adnak be egy új orosz vakcinát, 16 napra elzárják őket

Átvették a Junior Prima Díjakat, majd őrt álltak az SZFE-nél

Átvették a Junior Prima Díjakat, majd őrt álltak az SZFE-nél