szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A “Social Memories” alkalmazás könyvet készít a facebookos profilból. Készülhet ingyenes digitális fotóalbum, de rendelni lehet egy 28 oldalas keménykötésű könyvet is. A képekkel és statisztikákkal teli könyv a felhasználó adatlapja, státuszai és fotói alapján készül.

++A Facebook felhasználói számára a ”Social Memories” (közösségi emlékek) alkalmazást használva megadatik a lehetőség, hogy nyomon követhessék a Facebookon gyorsan elszálló adatokat. Olyan könyvet készíthetnek, mely összegyűjti a közösségi hálójuk adatait és fényképekkel, ábrákkal színesíti.
A könyv segítségével a felhasználók közösségi hálóinak információiból maradandó emlék készül. A Social Memories alkalmazást a DHL fejlesztette ki a Cosalux ügynökséggel közösen és a világ minden Facebook felhasználója számára elérhető. Az alkalmazás megtalálható Facebookon és a www.socialmemories.de honlapon.

 

Az alkalmazással ingyenes, digitális fotóalbum készülhet bizonyos lapokból, vagy egy 28 oldalas keménykötésű könyv, ami a világ bármely pontjára szállítható. Amint a felhasználó kiválasztja azt az időszakot, amit meg akar örökíteni, a Social Memories alkalmazás automatikusan elkezd készíteni egy képekkel és statisztikákkal teli könyvet a felhasználó adatlapja, státuszai és fotói alapján. A képeket egyesével ellenőrizni lehet.

A Social Memories alkalmazás, ami szigorúan betartja az oldal adatvédelmi szabályait, megvizsgálja a felhasználó adatlapját is és olyan tényezőkről is szolgál adatokkal, mint hogy melyik a legaktívabb ismerős vagy melyik a legnépszerűbb bejegyzés. Az eredmények könnyen értelmezhető grafikonokba kerülnek. A felhasználó három színben és különböző nyelveken rendelheti meg a könyvet. Egy online könyvespolc segítségével a felhasználó végiglapozhat a személyes emlékein. A könyvhöz felhasználható ajándékkuponok is rendelhetők.

Már körülbelül 70.000 virtuális könyv készült a Social Memories alkalmazással május közepe óta.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
10 perces harangszóval emlékeztek a koronavírus áldozataira Szlovákiában

10 perces harangszóval emlékeztek a koronavírus áldozataira Szlovákiában

Szputnyikos vagy astrás vagy? Közös identitások alakulnak az oltások alapján

Szputnyikos vagy astrás vagy? Közös identitások alakulnak az oltások alapján

Reagált a kormány Fekete-Győr felhívására, amiben közös videózásra hívta Orbánt

Reagált a kormány Fekete-Győr felhívására, amiben közös videózásra hívta Orbánt