Heti TOP: a 60 legjobb ingyenes programtól a Windows 7 telepítéséig

Heti TOP: a 60 legjobb ingyenes programtól a Windows 7 telepítéséig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

TOP 60: új élet az XP-n, a legjobb ingyenes programokkalÚj év, új élet...

TOP 60: új élet az XP-n, a legjobb ingyenes programokkal
Új év, új élet, szokták mondani. Ha valakinek elege lett a drága és sokszor lassan megújuló szoftverekből, vagy pusztán a jogtisztaság útjára állna, de ezért nem szeretne fizetni, akkor itt vannak a megfelelő szoftverek.
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb és a legviccesebb Google Maps oldalak
A legtöbben úgy gondoljuk, a Google Maps egy jópofa lehetőség, hogy műholdak segítségével kukkoljunk, esetleg egy óriási online térképről van szó. Ez azonban csak félig igaz.
Tovább a cikkhez >>>

Érje el kedvenc weboldalait, egy mozdulattal
Bár a Firefoxban létrehozhatunk könyvjelzőket, amelyeket akár az eszköztáron is elhelyezhetünk, az igazán gyors megoldás mégis a gyorsbillentyűk használata lehet.
Tovább a cikkhez >>>

Így telepítheti az ingyenes Windows 7 bétát az XP mellé
A Microsoft készülő operációs rendszerének bétáját rengetegen töltötték már le és valószínűleg még fogják is, január végéig. De mit is kezdhetünk a letöltött rendszerrel?
Tovább a cikkhez >>>

Ingyenes témák a Windows 7 bétához
Ha már elkezdett ismerkedni a következő Windowsszal, bizonyára tapasztalta, hogy a Microsoft elég kevéske témával ruházta fel a béta kiadás Aeróját. Úgy tűnik, erre ők is rájöttek, és pótolták a hiányosságot.
Tovább a cikkhez >>>

Jelszavak biztonságos tárolása és szinkronizálása Macen és iPhone-on
Ezúttal egy olyan programkettőst mutatunk, amelyek segítségével naprakész állapotban - és biztonságban - tarthatjuk jelszavainkat, PIN kódjainkat az asztali gépen, a notebookon és az iPhone-on egyaránt.
Tovább a cikkhez >>>

Lejár a bannerek kora?
Akárcsak nyomtatott megfelelőikről, a netes reklámokról is megoszlanak a vélemények, egyvalami mégis bizonyosnak látszik: széles és változatos felhasználói kör érhető el velük, főleg, ha készítőik óvakodnak a túlzott erőszakosságtól.
Tovább a cikkhez >>>

Új Gmail lehetőség: levélből dokumentum
Aki Gmail-t használ elektronikus levelezésre, annak egyetlen műveletre van csak szüksége, hogy az üzenetből Google Docs állományt készítsen. Ehhez csak be kell kapcsolni egy új Labs kiegészítőt.
Tovább a cikkhez >>>

Egy egészen különleges óra Windowsra
Számítógépünk órájára naponta többször is rápillantunk. Éppen ezért érdemes feldobni új színekkel és formákkal.
Tovább a cikkhez >>>

Hozzászólások