Heti TOP: a fájlok és mappák elrejtésétől a kémprogramok eltávolításáig

Heti TOP: a fájlok és mappák elrejtésétől a kémprogramok eltávolításáig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Így óvhatja meg fontos dokumentumait, családi képeit, videóitgészen pontosan...

Így óvhatja meg fontos dokumentumait, családi képeit, videóit
gészen pontosan attól, hogy örökre eltűnjenek, például ha a merevlemez jobblétre szenderül, vagy csak visszaállíthatatlanul károsítja rendszerünket egy váratlan vírusfertőzés.
Tovább a cikkhez >>>

Így készíthet PDF fájlt JPEG képeiből, egy dobással, ingyen
Szeretne összeállítani egy PDF dokumentumot JPEG képekből, de nincs a gépen sem Acrobat, sem más ehhez szükséges alkalmazás? Semmi gond, itt egy ingyenes, hordozható megoldás.
Tovább a cikkhez >>>

Így használja a netet utazás előtt, alatt és után
Nyakunkon a nyár, a pihenés, az utazások időszaka. Nem is gondolnánk, de egy komoly segítséget is kapunk nyatalásunkhoz: az internetet. Használhatjuk a világhálót a tervezéshez és a foglalásokhoz, útközben a kapcsolattartáshoz, utána pedig az élmények feldolgozásához és megosztásához. De a web még számos olyan lehetőséget rejt magában, amivel nem mindenki van tisztában.
Tovább a cikkhez >>>

Hasznos eszközök kémprogramok és vírusok eltávolításához
Ezúttal nem közismert vírusirtókat mutatunk, hiszen azokról már rengeteget beszéltünk. Nézzünk inkább néhány kevésbé ismert, de hasznos szoftvert a hívatlan kártevők eltávolításához.
Tovább a cikkhez >>>

Több szövegrész másolása és beillesztése, a legegyszerűbben
Ismeri Ön a Ctrl + C és Ctrl + V kombinációkat a Windowsban? Ha nem, ideje megismerkedni velük, ha igen, ideje még többet kihoznia belőlük, mint eddig.
Tovább a cikkhez >>>

Képernyőfotózás teljes kényelemben, XP-n is!
A PrintScreen gomb és a Paint használata ugyan kézenfekvő a Windows XP-ben a képernyőképek készítésére, de kényelmesnek azért nem nevezhető.
Tovább a cikkhez >>>

Rejtsen el fájlokat és mappákat a Windowsban!
Ha szeretnénk néhány fájlt vagy mappát elrejteni a Windowsban a kíváncsi szemek elől, egyszerűen megtehetjük, az alábbi apró segédprogrammal.
Tovább a cikkhez >>>

A Wikipédiának elege lett a szcientológiából
A Wikipédia hétvégétől letiltotta (szaknyelven bannolta) a szcientológiai egyházat. Az egyház képviselői többé nem javíthatják a témához tartozó szócikkeket, és új anyagokat sem vihetnek fel.
Tovább a cikkhez >>>

Hozzászólások