Heti TOP: az ingyenes filmklasszikusoktól a hasznos Windows 7 kiegészítőkig

Heti TOP: az ingyenes filmklasszikusoktól a hasznos Windows 7 kiegészítőkig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Youtube, Facebook, Twitter és videokonferencia az AsztalonAz alábbi alkalmazás segítségével kényelmesen elérhetővé és...

Youtube, Facebook, Twitter és videokonferencia az Asztalon
Az alábbi alkalmazás segítségével kényelmesen elérhetővé és használhatóvá tehetjük a YouTube, Facebook és Twitter szolgáltatásokat. Windowson, OS X-en és Linuxon egyaránt.
Tovább a cikkhez >>>

Photoshop – szépítsük meg magunkat!
Néhány „megszépítési" technikát már leírtunk – itt az ideje egy összeállításnak a haladók részére is.
Tovább a cikkhez >>>

Filmklasszikusok online és ingyen
Igazi aranybánya lehet a mozi szerelmeseinek az az internetes oldal, amelyen több száz klasszikus alkotást találhatunk, egészen az 1900-as évek elejétől.
Tovább a cikkhez >>>

Hasznos, ingyenes kiegészítők a Windows 7-hez
Bár a Windows 7-est a Microsoft elég jól felszerelte mindennel, amire csak szüksége lehet egy átlagos felhasználóknak, azért ennél a rendszernél is jól jön néhány ügyes kiegészítő.
Tovább a cikkhez >>>

Remek zene, kihagyhatatlan humor: Borderlands
Keverjük össze a Diablót, a World of Warcraft-ot és a Falloutot, majd adjunk hozzá érdekes vizuális stílust és remek humort. Mindezt fűszerezzük remek zenével és tengernyi fegyverrel – készen is van a Borderlands!
Tovább a cikkhez >>>

Meglepő és divatos notebook-táskák
A legtöbb botebook-táska egyelőre dögunalmas és stílustalan; formájuk tégla, színük szürke vagy fekete. Szerencsére nem kell ebbe beletörődnünk, már csak azért sem, mert a notebook-divat is változóban van; egyre keresettebbek a kicsi, színes, egyedi modellek.
Tovább a cikkhez >>>

Nosztalgia: operációs rendszerek és programok, képekben
Aki nem mostanában ült először számítógép elé, az bizonyára nosztalgiával emlékszik vissza a régi operációs rendszerekre és alkalmazásokra.
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk: ScreenFlow 2 - több mint képernyővideózó
Az egyik kedvenc alkalmazásunkból jelent meg új verzió az elmúlt napokban, így persze rögvest rávetettük magunkat, hogy kipróbáljuk. Nem is csalódtunk!
Tovább a cikkhez >>>

Hozzászólások