Bakács hírportálja

Bakács hírportálja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Sokkal jobban érdekel az, hogyan reagált a média a Blikk "szenzációs" információjára, arra, hogy a titokzatos amerikai...

Sokkal jobban érdekel az, hogyan reagált a média a Blikk "szenzációs" információjára, arra, hogy a titokzatos amerikai "Róbert bácsi" hamarosan "internetes hírportált" indít Magyarországon. Hát, ahogy ez nagyjából elvárható volt, szánalmasan. 15 úgynevezett online hírszolgáltató - én inkább visszhangládának nevezném őket (köztük T. Főbérlőm is) egyszerűen átvette, idézte a Blikk hírét.
Emberek, akad itt még valaki, aki elhiszi, hogy 1) egy amerikai (német, üzbég, hottentotta) üzletember 2011-ben "internetes hírportálba" akarja ölni felesleges pénzét, 2) éppen egy olyan korlátozott méretű piacon kívánja ezt megtenni, ahol még a jól bevezetett, erős pozícióval rendelkező játékosok is csak vért pisálva képesek talpon maradni (azért nem kell még gyűjtést rendezni a javukra!), ahol az Index szerepe olyan stabil és megdönthetetlen, mint a Szovjetunióé volt a Létező Szocializmus idején? (Egy online-Gorbira kellene lecserélni Uj Pétert, hogy bedőljön az Index?)

A cikk folytatása a HVG médiablogjában >>>

 

Hozzászólások