E3 2011: ezek lesznek a következő év legnagyobb játékai - videók

E3 2011: ezek lesznek a következő év legnagyobb játékai - videók

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az idei E3-ra 45 ezer látogatót és 200 kiállítót jósoltak a szervezők, a világ legnívósabb játékkiállítása egyébként...

Az idei E3-ra 45 ezer látogatót és 200 kiállítót jósoltak a szervezők, a világ legnívósabb játékkiállítása egyébként simán hozta is ezeket a számokat. A tegnap esti számok szerint 46.800 ember vett részt a 2011-es E3-on. Körülbelül 200 kiállító állíthatott fel standot, és több mint 120 kereskedelmi cég képviseltette magát a világ 18 országából. Összességében a nemzetközi részvétel csak nőtt 2010 óta, hiszen akkor 90 országból jelentek meg emberek, de ebben az évben ez a szám 106-ra nőtt - számolt be a GameStar.hu, akik egyébként kintről közvetítették az összes lényeges eseményt, az ezekről készült összefoglalók ide kattintva érhetőek el.


A sikert egyébként az is sejteti, hogy már be is jelentették a 2012-es kiállítást, következő E3 jövő évben jún. 5-7.-ig tart majd a los angeles-i Convention Centerben. Az idei évben természetesen számtalan újdonság tartja lázban az érdeklődőket, a Microsoft idén is a Kinectre tett fel mindent, de az Xbox 360 kezelőfelületének újjászületéséről is esett szó (Windows 8 skin, ízlés dolga). A Sony a PSP utódjának szánt NGP bemutatójával kereste a nézők kegyeit (erről részletesen is beszámolunk majd hamarosan), de természetesen a 3D és a PlayStation Move támogatása is fontos szerepet kapott. A Nintendo azonban egy új konzolt is bejelentet Wii U néven, amelynek egy kijelzővel felszerelt kontroller, handheld konzolként is működik majd az újgenerációs Wii-hez kapcsolódva. Egy gyors bemutató-videó  érkezik most, de remélhetőleg erről is részletesen beszámolunk majd a későbbiekben.


Külön öröm, hogy a fesztiválon egy magyar csapat munkája is bemutatkozott, a King Arthur sorozat egyike azon keveseknek, akik megpróbálják megdönteni a Total War széria trónját, csak itt a Paradox csapata hozzáadott egy jó adag mágiát és egy csipetnyit a magával ragadó, ködös, misztikus brit legendákból.


Természetesen a magyar csapat látványos munkája mellett bőven akad még mit várni a következő hónapokban, ám képtelenség mindent egyben megmutatni, ezért a teljesség igénye nélkül válogattunk a legérdekesebb játékok közül, íme a life-style.hu 10 legjobban várt játéka:

Battlefield 3

Mass Effect 3

Batman Arkham City

Dead Island (csak 18 éven felülieknek!)


Street Fighter X Tekken


Star Wars: The Old Republic

Tomb Raider

Sonic Generations

Kinect Star Wars

Halo: Combat Evolved Anniversary

 

Hozzászólások