Na, ezt a játékot hagyja abba, már ha tudja

Na, ezt a játékot hagyja abba, már ha tudja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy újabb függőséget okozó játék érhető el mind iOS-es, mind androidos készülékekre.

Ha azt hittük, hogy a Flappy Bird-láz csillapodásával vége az addiktív játékoknak, nos nagyot tévedtünk. A Timberman is hasonló babérokra tör, azonban – végre – nem egy Flappy Bird klónról van szó.

A játék „old school” grafikája ugyan hasonló a csapkodó madáréhoz, azonban egész már a környezet, egész más a feladat, és egészen eltérő beavatkozásra van szükség a felhasználó részéről is.

Két ujjunk mozgatásával kell segíteni a kis favágót abban, hogy ne csapja agyon az ág, miközben fűrészeli a fát. Mivel az ágak olykor a fa ellentétes oldalán vannak, ide-oda kell ugráltatnunk a favágót. Ez így egyszerűen hangzik, a megvalósítás azonban igencsak nehéz, különösen, hogy a gyorsan fogyó idő is ellenünk van. Ha ennek ellenére sikerül jó eredményt elérnünk, azt azonnal megoszthatjuk ismerőseinkkel.

©

A játék ingyenes, azonban ennek fejében időnként reklámok bukkannak fel, illetve játékon belüli vásárlásra is van lehetőség.

Ha nem tartunk a függőségtől, a Timberman mindenképp megér egy próbát, már csak azért is, mert 4-es és 5-ös közötti értékelést kapott a felhasználóktól. iOS-es és androidos változata egyaránt letölthető.

Ha érdeklik a legjobb mobilos játékok, lájkolja a hvg.hu Tech rovatának Facebook-oldalát.