Jobbá tenné a telefonját? Akkor próbálja ki ezt

Jobbá tenné a telefonját? Akkor próbálja ki ezt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha úgy gondolja, ráfér a telefonjára egy kis optimalizálás (és melyik készülékre ne férne rá?), próbálja ki az alábbi ingyenes appot.

Androidos optimalizálókkal, kis túlzással, Dunát lehetne rekeszteni, azonban a 360 Clean Droid megérdemli a figyelmet. Már több millióan letöltötték, s nemrégiben ismét kapott egy frissítést.

©

Ami igazán vonzóvá teszi ezt az alkalmazást, az a felülete, valamint elképesztő, ezredmásodperces gyorsasága. Az egykattintásos funkciók, a nagy betűk, a kör alakú gombok és a sok szín valóban megkönnyíti, barátságossá teszi a kezelését. Az app megmutatja az előretelepített, illetve az általunk felvitt alkalmazásokat, azt is jelzi, mennyi helyet foglalnak el, és egy Uninstall gombot is kínál rögtön, hátha törölni támad kedvünk valamelyiket.

©

Az alkalmazás Autostarts Managere lehetővé teszi, hogy letiltsunk a telefonnal együtt induló alkalmazásokat, a Privacy Protectionnel pedig magánszféránkat védhetjük, mivel mind a netezésnek, mind a telefonálásnak, mind az üzenetküldésnek eltüntethetjük a nyomait.

Az app ingyenes, és már Android 2.2-es készülékre is letölthető.