Már a napot is tudni, mikor érkezik a 4”-es új iPhone

Már a napot is tudni, mikor érkezik a 4”-es új iPhone

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyre biztosabbnak, konkrétabbnak tűnik, és egyre közelebb van és iPhone 5se (és vele az iPad Air 3) megjelenése.

A forrást ugyan nem nevezte meg, de az Independent már tudni véli az új, 4”es iPhone bejelentésének és megjelenésének pontos időpontját. Ezek szerint az újdonságot (az új iPaddel egyetemben) március 15-én, egy Apple-rendezvényen fogják bejelenteni, és mindössze három nappal ezután, március 18-án már meg is jelenik. Ezzel az Apple szakít a hagyományaival, ilyen gyorsan (és előrendelés nélkül) eddig még nem lehetett hozzáférni az újdonságaihoz.

Az iPhone 5se az iPhone 5s-re fog hasonlítani, de a belső szerveit felturbózzák, sok minden kerül bele az iPhone 6s-ből, beleértve a gyorsabb processzort és a jobb kamerát. Színeit is ettől a nagyobb készüléktől kölcsönzi: rózsaaranyban, űrszürkében és ezüstben árulják majd.

©

Az Apple most az új, kisebb kijelzőjű telefonban véli megtalálni az utat azokhoz a felhasználókhoz, akik nem rajonganak a phabletekért, de azért a zsebükben szeretnék tudni a legkorszerűbb technológiát. A sikerre pedig szükség is van, lévén, hogy 2015 utolsó negyedévében az Apple bevételeinek 62,54 százalékát adták az iPhone-ok.

Abban is bízhat az Apple, hogy a felhasználók szeretik a 4”-es méretet. Jelenleg az iPhone-tulajdonosok mintegy 37 százaléka használ ilyen kijelzőjű telefont, így számukra is jó alternatíva lehet egy modernebb technológiára váltani az iPhone 5se-vel.