Egy ilyen kis lakásfigyelő kamera mindenkinek jól jöhet

Egy ilyen kis lakásfigyelő kamera mindenkinek jól jöhet

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Flex egy tenyérben is elférő, bel- és kültéren egyaránt jól használható eszköz. Kicsi, vízálló és HD minőségben rögzít.

Manapság már egyáltalán nem a földtől elrugaszkodott gondolat az otthonunkba biztonsági kamerákat telepíteni, amivel a lelkünk megnyugtatása miatt bármikor, bárhonnan megnézhetjük, hogy mi zajlik épp odahaza. A Canary Flex névre keresztelt újdonsága a lakáson belül, de akár a házon kívül is jól teljesít.

©

Az eszköz teljes mértékben vízálló, így jól bírja az esőzést is, működtetni pedig konnektorról és akkumulátorról is lehet. Utóbbi 2-3 hónapig bírja egyetlen feltöltéssel, így nem kell attól tartani, hogy egy áramszünet esetén hamar lemerülne. Az eszköz wifin és mobilhálózaton keresztül is képes adatokat továbbítani, így akkor sincs különösebb veszély a leállásra, ha véletlenül leállna az otthoni router.

A Canary korábbi eszközeivel ellentétben a Flex simán elfér az ember kezében, a mágneses talpnak köszönhetően pedig akár 360 fokban is el lehet forgatni. Ha a kütyü mozgást lát, azonnal megkezdi a felvételt, ha pedig valami szokatlant tapasztal, azonnal jelez a tulajdonos mobiljára, az alkalmazással pedig azonnal bele is lehet nézni az élő videoképbe.

A cég 199 dollárért, vagyis nagyjából 54 ezer forintért dobja piacra az eszközt, ami még a karácsonyi szezonban kapható lesz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.