Szokott halogatni dolgokat? Így biztos nem felejti el megnézni az internet legjavát

Szokott halogatni dolgokat? Így biztos nem felejti el megnézni az internet legjavát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Hiába használjuk a cikkek és más internetes tartalmak elmentésére az egyik legjobb szolgáltatást, ha aztán elfelejtjük megnézni őket. Erre a problémára kínál megoldást ez a remek ötlet.

A Pocket az egyik legjobb szolgáltatás arra, hogy elmentsünk későbbre cikkeket, vagy más internetes tartalmakat. Nagyon hasznos, hiszen nincs mindig azonnal időnk megnézni, amit érdekesnek gondolunk. Igen ám, csakhogy az 1 kattintásba kerülő mentés után sokszor elfelejtjük átnézni a böngészés közben látott és elmentett érdekességeket.

Erre a problémára kínál egyszerű megoldást az Unboard. Az oldalon a “Connect your Pocket” feliratra kell kattintani, majd engedélyezni a hozzáférést Pocket-fiókunkhoz. Az ezután megjelenő oldalon csak ki kell választani, hogy melyik napon szeretnénk hetente e-mailt kapni a korábban elmentett, de még meg nem nézett tartalmakról.

©

Mindig annyi tartalom lesz, amennyit itt megadunk (minimum egy, maximum hét), és már csak ez e-mail címünket és a nevünket kell beírni, majd a “Save settings” feliratra kattintva már meg is rendeltük magunknak a heti emlékeztetőt.

Amennyiben kipróbálna egy másik, szintén ingyenes lehetőséget az internetes tartalmak elmentésére, ajánljuk az Instapapert, amelynek minden eddig fizetős szolgáltatása ingyenes lett.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.