Így viccelheti meg a barátait kamu Facebook-üzenetekkel

Így viccelheti meg a barátait kamu Facebook-üzenetekkel

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Akár a legismertebb celebbel is válthatunk Facebook- vagy például WhatsApp-üzenetet, pontosabban ezt hitethetjük el egy ügyes webalkalmazásnak köszönhetően.

Megviccelhetjük ismerősinket, ha – többek között – hamis Facebook-üzenetváltást generálunk a Galau.Me oldalon. A site-ra fellépve, és az említett Facebooknál maradva, válasszuk ki a Facebook Full Chat Generator lehetőséget. Ezután egy facebookos chatablakot látunk, ahova, a bal oldali mezőt választva, valós időben vihetjük fel a szöveget, persze előtte még érdemes kiválasztani az üzenetváltásban résztvevőket, megadni a nevüket és a profilképüket.

©

Több nyelven is levelezhetünk, sajnos a magyar nincs ezek között, de hihetőbb az angol nyelvű változat, ha épp Angelina Jolie-val váltanánk üzenetet. Még arra is van lehetőség, hogy dátumot is beállítsunk a chat mellé. Ha elkészültünk, akkor png képformátumban menthetjük le a chat-ablakot, vagy közvetlenül megoszthatjuk a nagyobb közösségi oldalakon.

Egyébként nemcsak facebookos, hanem twitteres, whatsAppos, sőt iPhone-os kamu üzenetváltásokat is generálhatunk egyszerűen és pillanatok alatt.