25 forintos új díjcsomagot vezetett be a Telekom

25 forintos új díjcsomagot vezetett be a Telekom

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Új feltöltőkártyás tarifát vezetett be a Magyar Telekom. A 25 forintos díjcsomag mellett meghosszabbították a korábbi, 9 forintos hálózaton belüli opciót is.

A kormányzati szigor sokak kedvét elveheti a feltöltőkártyás díjcsomagok használatától, de a szolgáltatók láthatóan mindent megtesznek azért, hogy megtartsák ezt a szegmenst. A héten a Telenor már bejelentett egy új tarifát, és úgy tűnik, a Telekom sem hallgat a héten.

A Domino Fix csomagban lévő Telekom-ügyfelek percenként 25 forintért beszélgethetnek és ugyanennyiért küldhetnek sms-t belföldi alapdíjas irányokban.

Az új ajánlathoz kapcsolódóan két új SIM kártya csomagot is bevezet a vállalat, méghozzá olyan módon, hogy az ügyfelek a kártyával együtt leforgalmazható perceket és adatmennyiséget is kapnak. A Domino Fix SIM és Domino Fix Quick konstrukció, amely 990 forintba kerül, 500 MB adatot és 40 lebeszélhető percet tartalmaz, és 180 napig használható fel. A Domino Fix Extra SIM és Domino Fix Extra Quick konstrukció 1990 forintért 1 GB adatot és 80 lebeszélhető percet tartalmaz, mindennek felhasználására az ügyfélnek egy év (366 nap) áll rendelkezésére.

A szolgáltató egyúttal (június 30-ig) meghosszabbította a külön díj fizetése nélkül aktiválható, hálózaton belül 9 forintos beszélgetést lehetővé tévő opciót is. Arról itt olvashat bővebben.