Számolja a napokat pár fontos eseményig? Akkor ezt próbálja ki

Számolja a napokat pár fontos eseményig? Akkor ezt próbálja ki

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ezzel az alkalmazással csak a mobiljára kell néznie, és máris tudja, hogy hány nap van néhány várva várt eseményig, de azt is láthatja, hány napja történt pár fontos esemény.

Vannak olyan események (esküvő, nyaralás, ballagás, 4 napossá vált húsvéti munkaszünet stb.), amelyekig már számolnánk a napokat, annyira várjuk őket. És vannak olyan múltbeli események az életben, amelyek nagyon fontosak számunkra (esküvő, első napunk a munkahelyünkön, gyermekünk születése stb.). Ezek közeledését vagy múlását napra pontosan lehet követni egy szép alkalmazással, az Androidra ingyen letölthető Days Counter segítségével.

©

Belépéskor csak ki kell választani, hogy egy régi eseményt (“Past Events”) vagy egy nagyon várt eseményt (“Future Events”) akarunk feljegyezni, és már csak az esemény gyors szerkesztése van hátra. Egy képet kell kiválasztani hozzá a jobb szélen látható ikonnal, aztán az első sorban az esemény nevét megadni, alatta a dátumot, és az alsó sorban ha akarjuk, akkor rövid leírást is írhatunk.

Amint ezzel megvagyunk, már csak az “Add Event” feliratra kell kattintani, és kész. Ezentúl az alkalmazásban látjuk, hogy hány nap telt el vagy hány nap van még egy eseményig.

©

Természetesen widgetet is kínál az alkalmazás, így meg sem kell nyitni az appot, hogy bármikor lássuk a mobilon a napok számát.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.