Csak forgatja a Google Street View-t, és egyszer csak önre csodálkozik egy macska

Csak forgatja a Google Street View-t, és egyszer csak önre csodálkozik egy macska

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Jó eséllyel az elmúlt időszak legviccesebb helyzetét fedezték fel a Google Street View szolgáltatásának szemfüles használói.

A Google Utcakép névre keresztelt szolgáltatását sokan használják, praktikuma és érdekessége miatt is. A szolgáltatáshoz tartozó felvételeket általában a Google emberei rögzítik (az általuk vezetett speciális autók nemrég újra megjelentek Magyarországon is), de olyan is van, amikor mások biztosítják a térképhez szükséges fotóanyagot.

Róma egyik népszerű pontjáról, a Largo di Torre Argentináról is így készültek fotók, az egyik pedig más miatt is érdekes. A helyszínt magát a macskák szentélyének is nevezik, ugyanis rengeteg ilyen állatot találni az épületek közelében. Az egyiket ráadásul pont sikerült lekapni, de minderről csak a Street View-ban való böngészés során szereztek tudomást a felhasználók.

Bár a szentélyről készült fotókat azóta frissebbre cserélte a Google, mint a Mashable is írja, a Street View bal felső részén található idővonali sávot 2017 áprilisára állítva azonnal visszakereshető a mulatságos pillanat. Vajon hány ilyen található még a rengeteg beszkennelt utcakép között?

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.