Erős kijelentést tett Donald Trump saját okosságáról, de gyorsan helyre tették

Erős kijelentést tett Donald Trump saját okosságáról, de gyorsan helyre tették

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Donald Trump legújabb Twitter-bejegyzése finoman szólva is önfényező, amitől még Mészáros Lőrinc is kényelmetlenül érezheti magát.

A tavalyi év talán egyik legerősebb mondata hagyta el Mészáros Lőrinc száját, amikor 2017 februárjában úgy nyilatkozott: "Okosabb vagyok, mint Zuckerberg." Valljuk be, egy ilyen kijelentést nehéz lenne bármivel (és bárkinek) überelni(e), de szűk két év után úgy tűnik, valakinek sikerült. Méghozzá nem is akárki lett a vetélytársa: maga Donald Trump.

Miközben az amerikai elnök arról értekezett a Twitteren, hogy az általa megálmodott határvédelmi fal a lehető legjobb megoldás, amit a demokraták meg akarnak fúrni (bővebben itt), nemes egyszerűséggel és igen jelentős mértékű szerénységgel kijelentette: nála jobban senki sem ismeri a technológiát.

A Mashable ennek apropóján felidzézett néhány igen érdekes mondatot Trumptól, amik ennek épp az ellenkezőjéről árulkodnak, az igazi csemege viszont mégiscsak az a videó, ami még augusztusban készült róla. Az alábbi jelenet képsorai azonnal bejárták a világot, nem véletlenül: Trump a Enrique Peña Nieto mexikói elnökkel szeretett volna beszélni az amerikai-mexikói kereskedelmi megállapodásról, ehhez pedig annyit kellett volna tenni, hogy kihangosítja a hívást.

Trump kijelentéséből viszont levezethető egy másik dolog is. Ha Mészáros Lőrinc okosabb, mint Zuckerberg, Donald Trump pedig mindenkinél jobban ismeri a technológiát, akkor ezek szerint Trump okosabb, mint Mészáros Lőrinc. Ezek után már jöhet a végső összecsapás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások