Kiderült: ekkora akkumulátor kerülhet a Galaxy Note10 csúcsváltozatába

Kiderült: ekkora akkumulátor kerülhet a Galaxy Note10 csúcsváltozatába

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Galaxy Note10 Prót hatalmas kijelzővel láthatja el a Samsung, ehhez pedig nagy akkumulátor is dukál.

Az elmúlt hetekben több információ is kiszivárgott arról, milyen lehet a Samsung idei évre szánt másik csúcsmobilja, a Galaxy Note10. Az egyik legfontosabb (technikai értelemben vett) újdonság, hogy nem egy, hanem kétféle Note10 is érkezhet, ezekből pedig két különböző variáns várható. A mobil paramétereit tekintve a méretről már hallhattunk korábban, ezek szerint egy 6,75 colos és egy 6,4 colos készülékkel rukkolhat elő a dél-koreai cég.

Mindez azt is jelenti, hogy előbbibe jó nagy akkumulátor kell(ene), hogy beleférjen, és ha hihetünk a pletykáknak, ezen a téren egész biztosan nem fogunk csalódni. A dél-koreai Consumer alapján a GSMArena azt írja, a nagyobbik mobilba (amit Note 10 Pro néven emlegetnek már egy ideje) tényleg egy jó nagy, 4500 mAh-s pakk kerülhet majd bele. Erről egy fotó is előkerült.

©

Persze erre szükség is lesz, hiszen a nagy kijelző nagyobb fogyasztást, ugyanakkor a mobil belsejében nagyobb helyet is jelent.

Ez a méret 500 mAh-val nagyobb, mint ami a Note9-ben volt, ugyanakkor nem ez lesz az első okostelefon, amibe a Samsung bepaszírozza az egységet: a Galaxy S10 5G is ezt kapta meg. Mindezt egyelőre érdemes pletyka szintjén kezelni, de az ilyen információk túlnyomó többségéről azért általában az derül ki, hogy igazak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások