Megkínozta a OnePlus az új csúcsmobil szelfikameráját, látványos lett a végeredmény – videó

Megkínozta a OnePlus az új csúcsmobil szelfikameráját, látványos lett a végeredmény – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A OnePlus szerint a héten bemutatott csúcsmobil, a OnePlus 7 Pro kamerája nemcsak teljesítmény terén, fizikai értelemben is nagyon erős. És erre mutattak is egy példát.

A hétven végre bemutatta a kínai OnePlus a rajongók által régóta várt új csúcsmobilját, a OnePlus 7 Prót, mellé pedig egy "kisebb testvért", a OnePlus 7-et is. A Pro változatról azóta kiderült még néhány érdekesség: például, hogy olyan jó kamera került bele, hogy a Huawei két mobilját is előzi, emellett pedig megkarcolták és megégették, hogy kiderüljön, mennyire bírja a strapát.

A jelek szerint itt még nem értek véget a mobil megpróbáltatásai, ezúttal viszont maga a OnePlus jelentkezett egy kisebb kínzásnak is felérő teszttel. A cég állítása szerint a 300 ezer kinyitást/becsukódást is kibíró, a keretből előbújó pop-up szelfikamera nemcsak, hogy becsukódik, ha leejtjük a készüléket, de maga a felépítése is rendkívül erős.

A kínai vállalat ezt egy látványos videóval bizonyítja: fogtak egy nagyjából 22,3 kg nagyságú betonkockát, majd felemelték – úgy, hogy a súlyt a készülék szelfikamerájához kötötték.

Arról már nem esik szó, hogy vajon egy ilyen terhelés után is ugyanúgy működik-e a szelfikamera, de ha hihetünk a videónak, akkor úgy tűnik, igen. Persze remélhetőleg egyik tulajdonosnak sem lesz arra szüksége, hogy 20 kilogrammos súlyokat emelgessen a mobiljával.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások