Zseniális módon trollkodják szét az Apple méregdrága Mac Próját, íme a legjobbak

Zseniális módon trollkodják szét az Apple méregdrága Mac Próját, íme a legjobbak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Főleg hideget kap a közönségtől az Apple új Mac Prója, ám nem kizárólag az ára miatt. Többek szerint úgy néz ki, mint egy óriási reszelő.

Napok óta téma a közösségi médiában az Apple új Mac Pro számítógépe, ami ugyan hihetetlen erős, de ugyanígy elképesztő drága is, főleg, ha mindent kér bele az ember.

A felhasználók azonban nem csak a méregdrága árazáson hökkentek meg, sokan a furcsa külleme miatt sem tudják hova tenni. Akadt, aki idegen lények fejformáját vélte felfedezni a lyukacsos kialakításban, másvalaki pedig azt írta, a tripofóbiában szenvedőknek igazi rémálom ez. (A betegségben szenvedők azt állítják, rettegnek az olyan tárgyaktól, melyeken apró lyukak találhatóak.)

A trollkodás egyik visszatérő pontja, hogy többek szerint az új Mac Pro egy hatalmas sajtreszelőre emlékeztet, különösen akkor, ha az ember szemből nézi:

Ezt lovagolta meg a jelek szerint az IKEA is (bár hozzátesszük, nem tudjuk, hogy a reklám igazi-e), és az alábbi képpel üzentek az Apple-nek és úgy általában mindenkinek, aki egy 6000 dolláros számítógép vásárlásán gondolkodik:

A számítógépet a WWDC 2019 fejlesztői konferencián jelentette be az Apple, többek közt az új iOS-verzióval. Azt, hogy utóbbi mely iPhone-okon fog működni (illetve nem), ide kattintva nézheti át.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások