Minecraft, egy tojás és a Senorita – ezek voltak a legnézettebb videók a YouTube-on

Minecraft, egy tojás és a Senorita – ezek voltak a legnézettebb videók a YouTube-on

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A YouTube közzétette a 2019-es évet összefoglaló videóját, a Rewindot, és azt is elárulta, melyek voltak a legnépszerűbb videók és videósok az idei évben.

A 2018-as évet valószínűleg örökre szeretné elfelejteni a YouTube. Az ember alapvetően azt gondolná, kevés ártalmatlanabb dolog lehet egy, az évet összegző videónál, ám ebben nemcsak mi, hanem a YouTube is tévedett. Amikor ugyanis egy évvel ezelőtt elkészítették a 2018-as összefoglaló videójukat, a YouTube Rewindot, olyan mérhetetlen elégedetlenség fogadta azt, hogy az alkotás pillanatok alatt lett a legnépszerűtlenebb a platformon.

A készítők viszont azt ígérik, az idei év teljesen más lesz, és nem ismétlődik meg a 2018-as fiaskó.

Bár kedden még csak a fenti, sejtelmes Twitter-bejegyzést tette közzé a platform, csütörtök estére megérkezett a 2019-es Rewind videó is.

A YouTube november 1-jéig összegzett listája alapján az idei év legnézettebb videósa ismét PewDiePie lett, aki csatornáján már elérte a 100 milliós feliratkozói számot is. A legtöbb kedvelést Mr.Beast videója érte el, aki az idei év egyik legtrükkösebb kampányfogásáról, az Instagramon megjelenő tojásról készített videót.

A játékvideók terén továbbra is a Minecraft az, ami mindent visz, míg a második helyen a Fortnite, harmadik helyen pedig a GTA V áll.

Természetesen a legkedveltebb zenei videó kategóriája sem maradhatott ki az idei évben, ez pedig – talán nem túl nagy meglepetésre – Shawn Mendes és Camila Cabello közöse, a Senorita lett.

Ha valaki esetleg azon gondolkodik, hogy érdemes-e még 2020-ban csatornát indítani, akkor arra a YouTube válasza egyértelműen az, hogy igen.

A brazil LOUD például február 28-án indította útnak csatornáját, mostanra pedig már 3,4 millió követővel rendelkezik.

Ha máskor is szeretne tudni hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások