Belehúz az Apple: hat új iPhone is megjelenhet idén

Belehúz az Apple: hat új iPhone is megjelenhet idén

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kezd olyan lenni az Apple, mint a Samsung? Egyre több telefont fog kiadni? A legújabb hírek szerint akár hat iPhone is érkezhet ebben az évben.

Idén akár hat iPhone-nal is kirukkolhat az Apple, ugyanis – állítják tűzhöz közeli források – az OLED kijelzős eszközök mellett két LCD-sen is dolgozik. Korábban úgy volt, hogy öt modellt tervez az Apple 2020-ra, négy OLED-kijelzős telefont az iPhone 12 sorozat részeként és egy LCD-s eszközt az olcsóbb iPhone SE utódjaként.

A Digitimes viszont úgy tudja, hogy a 2020-as iPhone SE két változatban is megjelenhet, és mindkettő LCD kijelzős lenne. A forrás szerint az LCD panelek meghajtó-chipjeit készítő Chipbond Technology két LCD-eszközzel kapcsolatos megrendelést kapott, ami arra utal, hogy az Apple két iPhone SE 2 (vagy ahogy hírlik, iPhone 9 névre hallgató) telefon indítását tervezi.

A második generációs iPhone SE (függetlenül attól, milyen nevet választ neki az Apple) az iPhone 8-on alapul, így 4,7”-es kijelzőt valószínűsítenek. Viszont ha lesz egy másik változat is, akkor könnyen elképzelhető, hogy annak másmilyen méretű megjelenítője lesz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások