Olyan magas pontszámot kapott a 17 éves Elon Musk az alkalmassági tesztjére, hogy megismételtették vele

Olyan magas pontszámot kapott a 17 éves Elon Musk az alkalmassági tesztjére, hogy megismételtették vele

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elon Musk édesanyja Twitteren tette közzé azt a levelet, amit a 17 éves Elon Musk kapott a Pretoria-i Egyetemtől.

Végignézve mindazon, amit eddig Elon Musk megalkotott – a Teslától az újrahasznosítható rakétán át az agy-számítógép interfészig – kétségünk sem lehet afelől, hogy nem egy átlagos emberrel van dolgunk. Hogy mennyire nem, arra most a feltaláló édesanyja, Maye Musk szolgáltatott egy újabb bizonyítékot a Twitteren.

Maye Musk annak az informatikai alkalmassági tesztnek az eredményét tette közzé, amit fia még 17 évesen kapott a Pretoria-i Egyetemtől. Elon Musk édesanyja a Twitter-bejegyzésében azt írja, fiának újra el kellett végeznie a teszteket, mert olyan magas pontszámot kapott, amire korábban még soha nem volt példa.

A szerdán közzétett bejegyzést azóta már több mint 161 ezren lájkolták a Twitteren, és majdnem 13 ezren meg is osztották azt.

Nem ez az első alkalom, hogy Maye Musk a fiáról posztol. Korábban egy képet tett közzé, amit 1995-ben készített, amint Musk egy 1978-as BMW-t szerelt.

Erre akkor úgy reagált a Tesla vezére, hogy akkoriban nem engedhették meg maguknak, hogy szerelőhöz vigyék a kocsit, ezért ő maga javított meg benne mindent, még a törött üveget is ő cserélte ki.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.