szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy magyar újságíró esete a köztéri hirdetőcéggel és a nyilasokkal.

A magyar náci telefonhívással és sms-sel küzd, szigorúan rejtett számról és az anonimitást lehetővé tévő szolgáltatáson keresztül. Most éppen egykori kollégánk, Dezső „Mitől ilyen sikeres a KDNP?” András ellen. Mint ismert, a jelenleg az Indexnél dolgozó újságíró levélben érdeklődött a Hungaroplakát (1139 Budapest, Fáy u. 20. Tel: 451-6586, ügyvezető: Gátai Péter) nevű cégnél, hogy miként kerül óriásplakátra a Kuruc.info (a szerkesztőkről tudakozódni itt és Varga Béla kaliforniai lakosnál) szélsőséges, uszító honlap hirdetése. Az e-mailt és benne a saját telefonszámát azután a Kuruc.infón látta viszont.

Ezt követően megindult a büszke és bátor hazafiak hívásainak áradata, csak sajnos nehéz velük kommunikálni, mert nem jelzik ki hívószámukat, illetve olyan módon üzennek, hogy ne lehessen válaszolni rá.

Azt persze, hogy a nácik gyávák, eddig is tudtuk. Most inkább azt a kérdést feszegetik laptársaink, hogy miként került egy újságíró elérhetősége a náci portálra. Valóban izgalmas feladvány, de van ennél egy korábbi kérdés is: miért nem vontak még felelősségre a Kuruc.info készítőit?

Ennél a pontnál a hivatalos szervek széttárják a karjukat, és többnyire arra hivatkoznak, hogy az oldal amerikai szerveren üzemel, ott pedig olyan erős ez a liberális izé, hogy nem hajlandók lekapcsolni a lapot, és a mögötte állók adatait se akarják kiadni. Csakhogy pontosan lehet tudni, hogy a Kurucot kik készítik, ezt az ilyesmikkel foglalkozó szervek már réges-régen föltárták, illetve a sajtó föltárta helyettük. Amerikára meg a szólásszabadságra való hivatkozás csak kifogás, ugyanis többnyire Magyarországon élő magyar állampolgárok valósítanak meg magyar törvényekbe ütköző cselekedeteket. A magyar ügyészség és bíróság viszont évek óta tehetetlen.

Egyébként a kedves betelefonálóknak igazuk van, Dezső „Mármint a jegybankelnök úr?” András tényleg egy köcsög, pont azelőtt ment át az Indexhez, mielőtt rá kerül volna a hétvégi ügyelet. Mi is sokat hívogattuk az idő tájt, de Önök már ne tegyék, mert a kurucra kirakott telefonszámát megváltoztatta 06-90/90-60-90-1-re.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kézilabda-vb: sima vereség a spanyoloktól

Kézilabda-vb: sima vereség a spanyoloktól

A felújított telefonoknak is betett a járvány, az Apple viszont még ebből is jól jött ki

A felújított telefonoknak is betett a járvány, az Apple viszont még ebből is jól jött ki

Tállai: 1,6 millió család és félmillió cég kérte a törlesztési moratóriumot

Tállai: 1,6 millió család és félmillió cég kérte a törlesztési moratóriumot