Kíváncsi a legdrágább eladó magyar Ferrarira? Mutatjuk

Kíváncsi a legdrágább eladó magyar Ferrarira? Mutatjuk

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ebben a vörös olasz sportkocsiban kevesebb mint 20 ezer kilométer van. Alaposan meg is kérik az árát.

Amennyiben új Ferrarit szeretnénk vásárolni, még akkor sem vagyunk könnyű helyzetben, ha rendelkezésünkre áll a több 10 millió forintos vételár, hiszen a legtöbb esetben igen sokat kell várni egy-egy ilyen különleges autó leszállítására. Ellenben ha beérjük egy alig használt példánnyal, akkor akár szinte azonnal bepattanhatunk az új járgányunkba.

Találtunk is egy igen jó állapotban lévő, keveset használt példányt, mely jelenleg jó eséllyel a legdrágább eladó Ferrari Magyarországon. A hazánkban élő kanadai milliárdos Josh Cartu által birtokolt LaFerrari Aperta ugyan sokkal nagyobb, mintegy 2-3 milliárd forintos értéket képvisel, mint ez a 90 millió forint alatti példány, az az Aperta viszont nem eladó.

©

A mellékelt fotókon látható budapesti Ferrari 488 GTB 2016 októberében hagyta el a gyártósort, vagyis nemrégiben volt egy esztendős. A 670 lóerős teljesítményű turbómotorral szerelt sportkocsival eddig csupán 19 ezer kilométert tettek meg, árcéduláján pedig konkrétan 86 millió forintos összeg olvasható.

©

A magyar okmányokkal és 2020 októberéig érvényes műszaki vizsgával rendelkező hátsókerék meghajtású autó 7 éves koráig teljes körű garanciával rendelkezik, és szinte minden rendelhető extra megtalálható benne.

©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.