Tesla, BMW, Ferrari és a többiek – ilyen lenne, ha lakókocsit gyártanának

Tesla, BMW, Ferrari és a többiek – ilyen lenne, ha lakókocsit gyártanának

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Compare The Market nevű oldal nemrég hét különböző autógyártó lehetséges lakókocsiját képzelte el. A végeredmény pedig meglepően izgalmas lett.

Hogy a nyár hivatalosan is elkezdődött, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az utakon megjelentek a lakó- és kempingkocsik. Ezek közül is az egyik leghíresebb modell a Volkswagen California, amely megszületésének 30. évfordulója alkalmából egy különleges kivitelt kapott, ami még a magyar szívhez is közel áll. Ez lett a VW California Balaton Edition, ami igazi egyediség, itt mutatjuk, mennyire.

A Compare The Market nevű oldal – ahogy a fociban szokás mondani – remek ütemérzékkel rukkolt elő egy igen látványos összeállítással – szúrta ki a Player. Készítettek ugyanis hét olyan látványtervet, amelyen elképzelétk, a különböző autógyártók milyen lakóautókkal rukkolhatnának elő. Ezek viszont nem akármilyen gyártók – ahogy a látványterv sem a visszafogottságtól lett igazán érdekes.

Alfa Romeo
©
Rolls-Royce
©
Tesla
©
BMW M
©
Ferrari
©
Cadillac
©
Maybach
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.