Bill Gates Porschét vezet Tesla helyett, Musk kiakadt

Bill Gates Porschét vezet Tesla helyett, Musk kiakadt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft alapítója alaposan belegázolt Elon Musk lelkébe.

Bill Gates a népszerű youtuber, Marques Broenlee vendége volt a videómegosztón. Az interjúban a klímaváltozás ellen tett lépéseiről kérdezték a Microsoft alapítóját. A milliárdos elmondta, hogy az elektromos személyautók területén nagyon biztató trendet tapasztal, és ha egy vállalatot kell megemlítenie, amely segített a globális felmelegedés elleni harcban, akkor az a Tesla. Ezután azonban Gates hozzátette, hogy neki nem Teslája van, egy elektromos Porsche Taycant használ.

Elon Musk ezután a Twitteren reagált, először a Tesla nevében azt írta ki, hogy rendkívül csalódott, mivel rengeteg ember látja majd a beszélgetést, és vélhetően adnak Bill Gates szavára, azzal a felkiáltással, hogy „igazán okos fickó”.

Később a saját nevében azt fűzte hozzá, hogy ezek alapján korábbi beszélgetései a Microsoft-vezérrel "kiábrándítóak voltak".

A Porsche Taycan Turbo ára egyébként 150 900 dollár az Egyesült Államokban, míg a drágább Turbo S 185 000 dollárba kerül. Egy Teslát viszont már akár 39 390 dollárért is meg lehet venni.
Hozzászólások