Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Gasztronómia

Haulitus Anikó Élet+Stílus

Tökéletes tojásos nokedli – recept

Nincs az a fennkölt tányérsznob, aki fine dining ide vagy oda, ne gyengülne el egy adag jól elkészített tojásos nokedlitől. Pláne, ha a hozzá feltétlenül dukáló fejes salátával, mostanság kovászos uborkával is kábítjuk.

life-style.hu Gasztro

Hová menjünk reggelizni?

A Baldaszti's furcsa hely, egyszerre kávéház, bisztró és bolt, beugorhatunk egy italra, süteményre, hosszasan ehetünk finomat a nap bármely szakában és otthonra is vásárolhatunk.

hvg.hu Gasztro

Budai Gourmet: mindenből a legjobbat kapjuk

A legjobb éttermek és borászatok, a legfinomabb pálinkák, sajtok, szalámik, sonkák, mézek és felsorolni is nehéz, hogy mi minden más várja a Budai Gourmet látogatóit június első hétvégéjén a Millenáris parkban.

life-style.hu Gasztro

Miért a spanyolok a legjobb szakácsok?

Évek óta folytatódik a spanyolok már-már követhetetlen térnyerése a gasztronómia világában. Megkerülhetetlenek a legjobb séfek és éttermek díjazásában. A kulinária művészei akadémiák díszdoktori címeiben, kormánykitüntetésekben részesülnek, tudományos kurzusokat vezetnek a világ legjobb egyetemein.

life-style.hu Shake

Mit ettek a sztárok Cannes-ban?

A közvetlenül a Fesztiválpalota mellett található Electrolux Agorában felszolgált menüt Alain Ducasse, a világ legtöbb...

Haulitus Anikó Élet+Stílus

Így készítsünk vajat otthon – recept

A vajas kenyér nagyon egyszerű fogás, mégis megunhatatlan. A vaj krémes lágysága és íze – főleg ha igazi házi vajhoz sikerül jutni – magában is mennyei. Nemhiába fedezik fel a szakácsok is újra és újra, emelik piedesztálra, mert bizony a vaj az ételeknek is bársonyos, krémes, lágy ízt kölcsönöz.

hvg.hu Napi merítés

Miért jobb az érlelt sonka, mint a füstölt?

Mi magyarok a füstölt sonkához vagyunk hozzászokva, pedig az érlelt sokkal jobb - írja a Malackaraj blog szerzője. Friss bejegyzésében beszámol egy kóstolóról, amiből kiderül, hogy mire alapozza véleményét.

Tóth Sándor Gasztro

Álgulyás rizzsel: magyar ételek külföldi fazekakban

Csúsztatások a tűzhelyen, avagy kulináris görbe tükör: körülnéztünk, miket s hogyan készítenek magyar ételként a nagyvilágban. Nem akarjuk senkinek elvenni az étvágyát, állítólag, így is jók. Íme az első merítés.

MTI Gasztro

Svájci asztalokon az öttömösi spárga

Csirág, nyúlárnyék vagy egyszerűen csak spárga. A nyugat-európai mellett a hazai háziasszonyok kedvence is lehetne a Homokhátságon megtermelt egészséges zöldségféle, sokan azonban még nem ismerik, pedig előétel, leves, köret és desszert is készíthető belőle.

1
38 39 40 41 42
52
A forint árfolyama ismét kétéves mélypontokat ostromol

A forint árfolyama ismét kétéves mélypontokat ostromol

„Naiv, kivitelezhetetlen vagy értelmetlen” – Vitézy Dávid reagált Lázár János vasútfejlesztési ötleteire

„Naiv, kivitelezhetetlen vagy értelmetlen” – Vitézy Dávid reagált Lázár János vasútfejlesztési ötleteire

Az időskor nem láthatatlan

Az időskor nem láthatatlan

Eláruljuk, ki lesz három budapesti színház igazgatója

Eláruljuk, ki lesz három budapesti színház igazgatója

Meghalt Juscsák György

Meghalt Juscsák György

Washingtonban is pontosan tudják, ki az a Tóni

Washingtonban is pontosan tudják, ki az a Tóni

Az iskolázatlan, alkoholista zseni, aki a fél világgal megszerettette az állatokat – száz éve született Gerald Durrell

Az iskolázatlan, alkoholista zseni, aki a fél világgal megszerettette az állatokat – száz éve született Gerald Durrell

Tóta W. Árpád: Rogán, a keményen szankcionált kisember

Tóta W. Árpád: Rogán, a keményen szankcionált kisember

„Azt mondta, el kellene mennem Indiába” – Orbán ájurvédikus gyógyító ismerőse Keralába közvetít ki magyar betegeket

„Azt mondta, el kellene mennem Indiába” – Orbán ájurvédikus gyógyító ismerőse Keralába közvetít ki magyar betegeket

A címlapról ajánljuk