Részletesen elmesélte a bujáki nő, hogyan bántalmazták a panzióban

Részletesen elmesélte a bujáki nő, hogyan bántalmazták a panzióban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Orosz Bernadett Jakupcsek Gabriellának árult el részletek arról az estéről, amikor a katona exe szinte a felismerhetetlenségig megverte.

Orosz Bernadett volt az ATV Jakupcsek Plusz című műsorának vendége. A nő részletesen elmondta, mi történt november 9-én, amikor brutálisan megverték egy panzióban, de más történeteket is felelevenített.

A nő szerint a volt barátjának kettős személyisége volt, Orosz gyerekeivel igazi apapótlóként bánt, vele szemben viszont kegyetlen volt. Egyszer egy nagy családi ünnepséget tartottak, amikor az exe elég sokat ivott. Ekkor a férfi egy betonfalba verte a fejét, később pedig, amikor menekülni akart, leütötte. A társaság többi tagja megpróbálta megállítani, de feljelentést senki sem tett. Orosz Bernadett ezután szakítani akart, de a férfi ezt nem tudta elfogadni. Zaklatta a munkahelyén, üzenetekkel küldözgetett neki. A katonának volt kulcsa a lakásához, és volt, hogy hajnali ötkor tört rá a hálószobájában, hogy kérdőre vonja.

Maga a Facebookra kiposztolt támadás egy panzióban történt. A nő elkísérte a férfit egy vacsorára, ahogy korábban ezt megígérte. Ő korán távozni szeretett volna, de ez a férfinak nem tetszett. Felment a szobájába aludni, majd később arra ébredt, hogy a férfi ott ül az ágya szélén. A katona megvádolta, hogy van valakije, majd eldobta a nő telefonját, és ököllel ütött a homlokára. Az exe ezután lefogta a kezeit, majd lelökte egy fotelre, miután nő beverte a fejét egy asztalba. A férfi azzal fenyegette meg, hogy, ha bármit mond, megöli.  

Hanyatt kerültem, fojtogatni kezdett, éreztem, hogy az orromon nem kapok levegőt, folyt a torkomon a vér, azt hittem, ott a vége

 – mesélte a nő.

Bernadett ezután kiszaladt a folyosóra, ahol már csak sikoltozott, de senki nem érkezett a segítségére. Exe visszarángatta a szobába, és azt mondta neki: biztos, hogy élve nem hagyja el ezt a szobát. Mivel a szoba ajtaja kicsit ki volt törve, páran be tudtak jutni, miután hallották a kiabálást. Elsőként az egyik katonatárs felesége, majd a férfi katonatársai léptek a szobába, nekik azt mondta a férfi, hogy a nő csak beverte a fejét az asztalba. A mentőket végül Bernadett hívta ki.

A rendőrség azóta eljárást indított az ügyben, a katonát pedig kirúgták a civil munkahelyéről. November 19-én rendelték el a távoltartást, a nő szerint ez csak a nagy médiafelhajtásnak volt köszönhető.

Hozzászólások