A Netflix nagyon együtt akar működni Harryvel és Meghannal

A Netflix nagyon együtt akar működni Harryvel és Meghannal

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A műsorszórással foglalkozó amerikai cég, a Netflix egyik vezetője bejelentette, a vállalat szívesen együttműködne a sussexi herceggel és hercegnővel, miután a házaspár bejelentette, jövőjüket magánemberként képzelik el.

Néhány órával az után, hogy a Buckingham palota bejelentette, Harry herceg és felesége, Meghan a jövőben nem képviselik hivatalosan a királyi házat, a Netflix tartalomért felelős igazgatója, Ted Sarandos közölte, a cég nagyon szívesen együttműködne a párossal. Sarandos állítólag arra számít, hogy a sussexi hercegi család olyan megállapodást köt majd a Netflix-szel, mint Barack Obama volt amerikai elnök, s felesége, Michelle Obama.

A The Guardian című brit lap szerint Harry és Meghan a közeljövőben főként Kanadában tartózkodik majd, s Harry néhány napon belül csatlakozik majd a már az észak-amerikai országban lévő Meghanhoz, és gyermekükhöz, Archie-hoz.

A királyi család többi tagjával kötött megállapodás értelmében Harry és Meghan nem használja a „királyi felség” megszólítást, s a házaspár nem kap a monarchia fenntartását szolgáló állami pénzekből. Ugyanakkor apjuk, a trónörökös Károly walesi herceg magánvagyonából juttat Harryéknek.