Szijjártó Péter covidos eszmecserét tartott Majkával

Szijjártó Péter covidos eszmecserét tartott Majkával

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rapper már koncertezne, a miniszter már hallgatná.

Hogy Magyarország külpolitikája szóba került-e, az a posztból nem derül ki, de Szijjártó Péter Facebook-oldalán hírül adta, hogy Majka látogatást tett a Külügyminisztériumban.

Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni.

Posted by Szijjártó Péter on Monday, 19 April 2021

Az biztos, hogy a két embert összeköti, hogy a koronavírus „arcai” lettek. Szijjártó Péter és Majka is elkapta a betegséget – a zenész kórházba is került, ahonnan rendszeresen jelentkezett a videóival. A közös pontról a bejegyzés is megemlékezik:

Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre.

Ő énekelni, én hallgatni.

Szijjártó Péter egyelőre Majka legújabb klipjét tudja meghallgatni, amely épp a hétvégén debütált.

Érdeklődtünk a külügyminisztériumnál, hogy mi célból és minek köszönhetően valósult meg a Szijjártó–Majka-találkozó. Amint választ kapunk, kiegészítjük a hírünket.

Majka: Életek múlnak a hülyeségen, úgyhogy a hülyéket el kell küldeni a fenébe

Majoros Péter rapper/műsorvezető hirtelen a koronavírus-járvány egyik arca lett, aki a maga stílusában ment neki az álhírterjesztőknek, miközben hitelesen bemutatta, mit él át egy fertőzött - hiszen heteken át maga is küzdött a kórral. Szerinte Müller Cecília is ilyen nyersen magyarázna néha, csak neki nem szabad. Interjú.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások