szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagyközönség előtt először március 9-én, a Kézműves Magyar Ízek Vásárán mutatkozik be a magyar kaviár, amit a rendezvény mindhárom napja alatt meg lehet majd vásárolni.

A kaviár mellett megtalálható 5 ezer hagyományos magyar ízt – vízibivaly szalámi, tufapincében érlelt sajt, fehérszarvasgombás sárgadinnyelekvár – idén először magyarországi és határon túli magyar régiók szerint csoportosítva mutatják be, így egy hétvégén keresztül együtt kóstolhatjuk a régiókra jellemző gasztronómiai különlegességeket.

Újdonságként a látogatók a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság standjánál termékeket ajánlhatnak a Nemzeti Fogyasztói Termékkosárba is, valamint a helyszínen jelen lévő szakértőkkel általános fogyasztói problémákat is megvitathatnak.

A Kézműves Magyar Ízek Vásárát március 9. és 11. között rendezik a budapesti Millenárison.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!