szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tatabányai KFC Facebook-oldalán szokatlan kitárulkozó poszt jelent meg, amely azt állítja, hogy azért volt sok reklamáció az étteremben, mert az üzemeltető alkalmatlan emberekkel töltötte fel a stábot.

Hosszú bejegyzést tett ki Facebook-oldalára a tatabányai Kentucky Fried Chicken csapata. Az étterem szeptember 28-án nyílt meg a megyeszékhelyen, a vendégek azonban számtalan problémával szembesültek az első napokban.

Az oldalon azt írják, többen is jelezték, hogy lassú és nem megfelelő minőségű volt a kiszolgálás, illetve néhányan megbetegedtek az ételektől.

„Kedves Vendégeink! Rengetegen jeleztétek, hogy lassú volt a kiszolgálás, nem megfelelő minőségű ételt kaptatok kézhez, illetve hogy kollégáink nem megfelelő hangnemben beszéltek veletek. Nagyon sajnáljuk a történteket, és mindenkitől, akivel hasonló fordult elő éttermünkben, szeretnénk elnézést kérni”

Az oldal kezelői később azt írják, hogy az Amrest (Közép-Európa egyik legnagyobb étteremoperátora – a szerk.) olyan embereket „tett be” a csapatba, akik „teljesen alkalmatlanok” a pozíciójukra. A bejegyzésben a területi vezetőre, Steffens Miklósra hivatkoznak. A posztból olyan információk is kiderülnek, amelyeket általában nem szoktak a vásárlók orrára kötni.

 „A KFC Keleti Budapest, Thököly út 6, címen elérhető étteremből megkaptuk területi vezetőnek Steffens Miklóst, a problémák innen indulnak. A Keleti KFC üzletvezetője,Veress Szandi, teljesen alkalmatlan üzletvezetésre. A Keleti étteremben egerek vannak,és több visszajelzés is érkezett, hogy megbetegedtek többen, a területi vezető meg nem rúgja ki Szandit,mert szerelmes belé.

Az Amrest Steffens Mikire bízta a mi éttermünket is, a tatabányai éttermet, Miki meg betette üzlet vezető-helyettesnek Veress Szandit, akit már a Keletiből is ki kellet volna rúgnia, nem még 2 éttermet is rábíznia, csak mert belé van zúgva.”

A KFC Tatabánya csapata azzal zárja, hogy már keresik megoldás, hogy többet ilyenek ne fordulhassanak elő egyik egységben sem.

„Jelenleg káosz,felfordulás van az egész éttermünkben,és Szanditól a csapat tagjaink sem tudnak normálisan dolgozni. Minden erőnkkel azon vagyunk hogy megoldjuk ezt a kis incidenst minél hamarabb hogy minden egyes vendégünk örömmel térjen be hozzánk. Az Amrest már tud a dologról, és közös erővel keresünk megoldást,hogy többet ilyenek ne fordulhassanak elő se a mi éttermünkben,se bármelyik KFC étteremben.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Biden megvált Trump kólarendelő gombjától

Biden megvált Trump kólarendelő gombjától

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Az emberölések és az öngyilkosságok száma is csökken az EU-ban

Az emberölések és az öngyilkosságok száma is csökken az EU-ban