A Twitter alapító óriási bukása

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Eleinte nem nagyon akart engedni a 1,5 millió dolláros árból Evan Williams, amikor tavaly októberben, stílusosan a...

Eleinte nem nagyon akart engedni a 1,5 millió dolláros árból Evan Williams, amikor tavaly októberben, stílusosan a Twitteren piacra dobta San Francisco egyik divatos körzetében lévő, még 2006-ban vásárolt két hálószobás penthouse lakását. Végül – nyilván a felesége Sara illetve az ingatlanügynök hatására – 17 százalékról lemondott - számolt be a The Wall Street Journal.

A csevegő blog egyik főnöke és tulajdonosa nem nagyon lehetett rászorulva a pénzre, hiszen már tavaly októberben 2,4 millió dollárért vásárolt egy négy hálószobás „szerény” ingatlant a kaliforniai nagyváros Noe Valley nevű negyedében. Mostani gesztusa üzletileg könnyen megmagyarázható: az Egyesült Államokban már hónapok óta zuhannak az ingatlanárak, egyre több a kényszerértékesítés, így a vevők kiváló pozícióban vannak.

A Twitter-alapítóhoz hasonlóan több ismert sztár is nagy engedménnyel vált meg lakásától. Diane Keaton például „csak” 10,95 millió dollárt kapott néhány hónapja a Beverly Hillsben lévő hét hálószobás, kilenc fürdőszobás szuper házáért. Az ingatlant a húszas években, spanyol koloniális stílusban építették, a színésznő 2007-ben vásárolta és teljesen rendbe hozatta.

 

Evan Williams, a Twitter társalapítója
(via Luxist)