Kövér: Áder agymosott

Kövér: Áder agymosott

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
-ha

Emlékezetes, egy tegnapi fórumon Kövér László odakonkludált, hogy Európa elzombulását az bizonyítja a legjobban, hogy a kokakólamámorban fetrengő, konzumidióta nyugatiak az olyan lényegi kérdések, mint például a schengeni határ hosszúságának 0,3 százalékát kitevő, Salvini-érdemrenddel kitüntetett Nagy Magyar Kerítés helyett, olyan bagatell ügyeket értékelnek, mint például a klímaváltozás.

Amennyiben hihetünk a Magyar Távirati Irodának, úgy Siófokon, a magas hőfokon izzó házelnök a következőket mondta:

a »főáramú, Brüsszelt is uraló« politikusok óriási erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a bevándorlás helyett a jogállamiság, »a kelet-európai országok hálátlansága« vagy a klímaváltozás legyen a választás tétje

Az országgyűlés elnöke egy felmérés ismertetésével is borzolta a tömeges migránsivázó által amúgy is megviselt közönségének idegeit. Megint az MTI-t idézve:

Németországban az emberek többsége pont nem a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, hanem a klímaváltozást (32 százalék a 31 százalékkal szemben), ami a Kövér szerint a »független és pártatlan« média agymosó hatása miatt van

Botrány! Emberek, akik a szomszédjuk bőrszíne helyett azzal foglalkoznak, hogy elpusztulhat a bolygó. Nos, ha csak a szavakat tekintjük, akkor ilyen ember Áder János is. A magyar köztársasági elnök számtalan alkalommal tett olyan nyilatkozatot, hogy az éghajlatváltozást tekinti az előttünk álló legfőbb kihívásnak. Szeptemberben az Európai Meteorológiai Társaság budapesti konferenciáján szó szerint a következőket mondta:

a klímaváltozás az emberiséget fenyegető legnagyobb veszély, amelyről nem hatásvadász szónoki fordulat azt állítani: civilizációnk jövője a tét.

Hasonló szellemben nyilvánult meg nem sokkal később a Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia parlamenti vitáján is. Megismételte, hogy a civilizációnk megmentése a tét, és azt fejtegette, hogy a Kárpát-medence a klímaváltozás szempontjából Európa egyik legsérülékenyebb területe, ezért az országnak jó oka van egy ambiciózus klímastratégia megalkotására. Sőt Ádernek a klímaváltozás annyira fontos, hogy még a konyhás nénik ruháját is lecseréltetik miatta.

Ha Áder német választópolgár lenne, akkor Kövér most kezdené el követelni választójogának megvonását. De nem az, hanem magyar köztársasági elnök, így nincs más hátra, mint az Alaptörvény 12. cikk (3) bek. c) pontja értelmében megállapítani, hogy megbízatása megszűnt, hiszen egy

agymosott ember tartósan képtelen feladatköreinek ellátására.

Természetesen létezik egy másik megfejtés is, mégpedig az, hogy a zöldre maszkírozott, retorikai környezetvédő Ádernek van igaza, és Kövér beszél hülyeségeket. Nota bene, az általa sorskérdésnek tartott bevándorlásnak is van némi köze a klímaváltozáshoz. Az elsivatagosodás, a vízkészlet eltűnése milliókat kényszeríthet lakóhelyük elhagyására, a megváltozott viszonyok miatt csökkenő megmunkálható területek, az aszály miatt terjedő szegénység szülte dühöt és keserűséget pedig sok helyütt szélsőséges politikusok használják föl elnyomó rendszerek létrehozására, ami újabb menekülthullámokat indít el. És hogy ez nem valami távoli probléma, nem agymosás eredménye, ha ezt valaki sürgős és égető kérdésnek érzi, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a globális felmelegedés már hozzánk is elért, a házelnök agya legalábbis már megbuggyant.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások